Workshops

Plantaardig koken: hoe doe je dat? Ik geef een aantal handige workshops waarin ik je meer leer over mijn manier van koken. Wil je alles weten? Ga dan voor een combipakket!

IN VERBAND MET COVID-19 WORDT DE WORKSHOP DEELS AANGEPAST. ER KUNNEN NU MAXIMAAL 5-6 PERSONEN PER WORKSHOP MEEDOEN ÉN IN PLAATS VAN IN GROEPJES WERKEN WE NU ALLEMAAL INDIVIDUEEL AAN EEN EIGEN KOOKSTATION. MOCHT JE MET IEMAND MEEDOEN UIT HETZELFDE HUISHOUDEN DAN HOOR IK HET GRAAG.

Workshops op aanvraag

Wil je een workshop op aanvraag dan is dat in overleg ook mogelijk! Voor bedrijven óf particulier voor een groep die je zelf al samen hebt gesteld. Eventueel op locatie, maar ook mogelijk bij ons hier in de zaak. Op locatie is het aantal personen uiteraard afhankelijk van de locatie, hier bij ons is het mogelijk voor minimaal 8 en maximaal 12 personen. Leuk voor een verjaardagsfeestje of als bedrijfsuitje. Je kunt contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar roos@groentenvanroos.com of door te bellen naar 06-38674486 (woe-zo).

Themaworkshops

In de toekomst zullen er ook nog workshops komen met specifiekere thema’s zoals Kerst, snijtechnieken en fermenteren. Houd hiervoor de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief en word op de hoogte gehouden.

Menu