Restaurant

Van 12 April 2020 t/m 06 Mei 2020 is het restaurant gesloten ivm vakantie.

Februari

In ons restaurant werken wij met een maandelijks wisselend menu voor lunch en early dinner (tot 18.30) van woensdag t/m zaterdag. Op zondag hebben we standaard onze lazy sunday brunch van 12.00 tot 14.00.

Het menu voor Februari 2020 is als volgt:
– Erwtensoep – €6,50
– Bloemkool-quinoapizza – €14,50
– Proeverijplankje met al Roos’ favorieten – €11,00
– Stel zelf samen uit het buffet of doemaaralles – klein €8,30 en groot €12,50
– Wrap falafel – €10,50
– Wrap tempeh – €10,50
– Mini appeltaartje, pindaballetjes, cheesecake en pecan pie

Alles net als altijd zonder gluten, lactose, geraffineerde suikers en volledig plantaardig. Iets bestellen of reserveren? Mail naar roos@groentenvanroos.com of bel naar 06-38674486 (woe t/m zo).

Tot gauw!

Heel veel liefs,
Roos

Restaurant Groenten van Roos in Sittard

Vanuit een passie voor gezond en lekker eten is mijn restaurant ‘Groenten van Roos’ ontstaan. Mijn eigen restaurant in het centrum van Sittard!  Eten dat zo lekker is, dat je eventjes vergeet dat het ook enorm gezond is.

Puur en (h)eerlijk

De producten die in ons restaurant gebruikt worden zijn biologisch, puur en (h)eerlijk. Alle gerechten worden zelf gemaakt en er worden dus geen kunstmatige stoffen aan toegevoegd. Daarnaast zijn al onze gerechten gluten- en lactosevrij en houden we ook rekening met andere allergieën. Ook zijn alle gerechten vrij van geraffineerde suikers en volledig plantaardig en veganistisch.

Het menu

Bij Groenten van Roos kun je terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of early dinner. Smoothies, salades, wraps en de maandelijks wisselende gerechten (zie hierboven). Iedere dag worden er taarten of andere zoetigheden gemaakt die volledig “guilty free” zijn.

Je hoeft alleen maar te kiezen of je hier wilt eten of thuis, want je kunt alles meenemen.

Naast dit alles hebben wij op de zaterdagochtend wekelijks nog een speciaal zaterdagontbijtje met havermout-bananen pancakes. Op zondag hebben we een speciale zondagsbrunch in plaats van de reguliere kaart.

Whoop Whoop! Ons buffet heeft een herfst tintje gekregen. Do you see what's new? Ook hebben we vanaf deze week weer standaard soep of curry op het menu staan. Met deze week: pompoen-kerriesoep! Jammie😊😊! Come and try it out 😊. Tot snel bij Rauw!

Geplaatst door Groenten van Roos op Woensdag 11 oktober 2017

Diners

Eens in de zoveel tijd organiseren we diners, gewoon omdat het leuk is. Zie hier links voor de huidige opties.

Diner op maat

Goed en verantwoord eten, een warme sfeer, kaarslicht en zachte muziek. Voor groepen vanaf 8 personen is het mogelijk om een diner op maat te krijgen (eventueel buiten de openingstijden om). Van woensdag tot en met zaterdag en alleen in overleg. Het aantal gangen en het menu gaan in overleg. Voor meer informatie of aanvraag kun je mailen naar roos@groentenvanroos.com.

High tea

Naast onze salad & wrap bar, diner evenementen en het zaterdag ontbijtje bieden wij ook een high tea aan, welke eventueel ook to go kan worden meegenomen. Leuk voor op verjaardagen, feestjes of gewoon zomaar. Met zijn tweetjes of met een grote groep.

Wat krijg je per persoon?

  • 4 soorten gebak
  • 4 mini wraps
  • 2 sandwiches
  • Onbeperkt thee (bij Groenten van Roos)

De high tea is net zoals de rest van onze producten geheel glutenvrij, lactosevrij, plantaardig, veganistisch, biologisch en vrij van geraffineerde suikers.

High tea to go (excl. thee): €17,50 p.p.
High tea bij Groenten van Roos (incl. thee): €22,50 p.p.

Lijkt het je leuk ook eens van zo’n high tea te genieten? Dat kan! Neem contact met ons op door een mailtje te sturen naar roos@groentenvanroos.com of door te bellen naar 06-38674486.

BBQ pakketten en picknickmand

Het zonnetje schijnt weer flink, hoogste tijd om weer te gaan barbecueën! Wil jij ook graag genieten van een voedzame en lekkere barbecue maar dan zonder alle voorbereidingen? Speciaal voor jou zijn er bij ons de hele zomer barbecue pakketten verkrijgbaar.

Wat zit erin?
Gemarineerde aubergine, groentespiesen, quinoa salade, toetje van de week, falafelburger en smokey tempeh

De pakketten kosten €15,75 per persoon en zijn alleen to go verkrijgbaar om thuis nog op de barbecue te leggen. De barbecue pakketten zijn alleen op reservering verkrijgbaar.

Naast barbecue pakketten kun je ook de gehele zomer bij ons terecht voor een kant-en-klare goedgevulde picknickmand. Gevuld met yoghurt, vers fruit, amandel-rozijnen koeken, muffins, een fruitsmoothie en sandwiches. Verder vind je in de mand borden, bestek, bekers en een picknickkleed. Alles voor een heerlijke dag in het park of elders in de zon! Een gevulde picknickmand (€12,95 p.p.) is tevens alleen op reservering verkrijgbaar. Op naar een heerlijke zomer! 

Ruimte huren

Wilt u onze ruimte huren voor vergaderingen, lezingen, presentaties of andere doeleinden? Dat kan! Graag verzoeken wij u om contact met ons op te nemen (roos@groentenvanroos.com) zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Menu