Media

THE FORK

Ter ere van World Vegetarian Day stelde The Fork op 1 oktober 2019 een lijst samen met de top 10 beste vegan/vegetarische restaurants van Nederland. Een eer om hierin op nummer 1 te mogen staan! Repost door onder andere Flair Magazine, Talkies Magazine & Lifestyle News.

https://www.talkiesmagazine.nl/news/go-vegan-op-world-vegetarian-day/

ZOZ

Editie 150 – maart/april 2019. ZOZ Tijdschrift voor doen-denkers. Pagina 26, 27.

Dagblad de Limburger

Gespot op 18 maart 2019: ik met mijn koppie en missie in Dagblad De Limburger vandaag, pagina 4. Wat een fijn artikel!!! Super bedankt voor deze mooie woorden. Zo blij met wat ik elke dag mag doen.

Tijdschrift voor Yoga

16 februari 2019: één van mijn favoriete recepten uit het boek in het tijdschrift voor yoga. Bedankt!

Documentaire ‘Samen groener doen’

Op 21 december 2018 was de première van de documentaire ‘Samen groener doen’. Een documentaire waarin ik zelf ook mocht vertellen over duurzaamheid in mijn bedrijf. Zie de link voor de gehele film.

De Limburger

Op 30 oktober gespot in de Limburger: me! Ik geloof dat het week van de interviews was deze week hihi. Zo super leuk wel! Op dinsdag 30 oktober 2018 vond je me op pagina 2 van het leef! gedeelte. Mét een van mijn favoriete snelle receptjes erbij. Bedankt De Limburger voor dit mooie artikel! Zo leuk dit!

Noord-Hollands Dagblad

Op zondag 28 oktober 2018 stond tijdens mijn lezing in Castricum onverwachts het Noord-Hollands Dagblad op de stoep. Hoe leuk is dat! Bedankt voor het mooie interview dat de dag erna meteen in de krant stond! Ik vond het een heerlijk geslaagde middag gisteren met heel veel mooie mensen (wauw wat een opkomst!).

VIA Limburg

Jeeeeej op 13 september 2018 opnieuw in de krant! In de VIA Limburg. Wat een mooi verhaal is het geworden. Helemaal waar zoals het geschreven is. Het hele artikel kun je lezen op https://epapers.beeinmedia.nl/3718_sittard/page_11.html

RTV Maastricht

Voor wie hem gemist heeft, via onderstaande link kun je het interview bij RTV Maastricht terug kijken van dinsdag 22 augustus 2018.

Tot gauw!

Heel veel liefs,
Roos

https://www.rtvmaastricht.nl/tv/bet-beleg-tv/123707319

Happinez

Op 14 augustus 2018 schreef de Happinez een artikel over minder vlees eten. Ook mijn boek werd opgenomen en dat vind ik zoooo enorm tof! Mét een recept erbij ook nog. Helemaal blij blij! Bedankt @happinez voor dit mooie artikel!

Klik hier om het artikel te lezen.

De Castricummer

Yesssss! De eerste keer in het nieuws is een feit. Op 8 augustus 2018 stond ik in de Castricummer met dit artikel. Hoe leuk! En zo fijn geschreven! Precies zoals ik het bedoel allemaal. Bedankt Mardou!

Het hele artikel kun je lezen in de editie van 8 augustus op https://www.castricummer.nl/digitale-krant-de-castricummer/

Menu