fbpx

VOORWOORD BOEK

De dummy van mijn boek ‘Groenten van Roos’ is sinds vorige week in te zien bij ons in het restaurant. Sinds het daar ligt is het al heel wat keren opgepakt en doorgebladerd en al meerdere keren kreeg ik complimenten over mijn voorwoord. Dé tekst die uitlegt waarom ik dit boek ben gaan schrijven. Vanwege al deze complimenten leek het me leuk dit voorwoord met jullie allemaal te delen. Zodat jullie allemaal alvast een inkijkje in het boek hebben en kunnen lezen waarom ik zo mijn hart en ziel in dit boek aan het stoppen ben. Dus bij deze, veel leesplezier! En mocht je het boek na het lezen van dit voorwoord nu graag nog in de voorverkoop willen kopen dan kan dat nog eventjes via https://www.groentenvanroos.com/boek waarbij je én een flinke korting krijgt én een 25% kortingsvoucher te besteden in mijn restaurant.

VOORWOORD

Dit boek is geschreven vanuit mijn hart. Vanuit liefde. Vanuit dat ik op mijn manier een stukje meer vreugde, liefde en licht de wereld in wil brengen. Vanuit dat ik jou wil helpen meer groenten te eten. Vanuit dat ik jou wil helpen zo te gaan eten zoals je zelf wil. Om je goed te voelen. Om je gelukkiger, gezonder en fijner te voelen. Om bewuster met je lichaam om te gaan. Om meer in verbinding te staan met je hart. Om meer in verbinding te staan met de natuur en de wereld om ons heen. Om meer licht, vreugde en liefde te kunnen ervaren. Zodat jij op jouw manier, met de mooie persoon die jij bent, de wereld een stukje mooier kan maken.

Bewust eten is een trend aan het worden. Of het nu om veganistisch, paleo of koolhydraatarm eten gaat: er zijn steeds meer mensen bewust bezig met wat we elke dag eten. En gelukkig maar – we zijn het waard. Jij bent het waard! En je kunt zo veel meer uit je leven halen door bewust met je voeding om te gaan.

Velen van ons zijn grootgebracht met een bepaalde basis in de keuken. Aardappels, groenten, vlees, nasi, pasta’s, brood. Een manier van koken die van generatie op generatie is doorgegeven. Een manier van koken die eigenlijk veel ingewikkelder is dan dat koken hoeft te zijn. In wat de natuur ons geeft zit namelijk al zoveel smaak dat je er bijna niets meer mee hoeft te doen.

Dat is waar dit boek over gaat. Het geeft je een nieuwe basis mee waarmee je nog geen 10 minuten in de keuken hoeft te staan om toch geweldige maaltijden op tafel te zetten die nog eens boordevol groenten zitten ook. Een basis die je elke dag kunt toepassen. In dit boek geef ik je praktische tips en tools over hoe je je voedingspatroon kunt aanpassen en verrijken en hoe je meer groenten kunt eten.

Sinds ik vanaf januari 2017 mijn eigen restaurant run, heb ik wekelijks gesprekken over voeding. Opvallend is dat het er in die gesprekken vaak op neer komt dat de mensen met wie ik praat wel weten hoe ze zouden willen eten, maar waar ze meestal tegenaan lopen is de uitvoering in het dagelijks leven. Tijd is enorm schaars en veel mensen willen niet veel tijd besteden aan koken. Voor die mensen is dit boek. Zodat jij jouw kostbare tijd kan besteden aan datgene waar jouw passie ligt.

Met alle liefde deel ik met je hoe simpel het is, en vooral hoe snel. Met alle liefde deel ik mijn manier van koken met je. Het is een kwestie van de juiste snijtechnieken gebruiken, de juiste combinaties maken en vervolgens een half uurtje wachten terwijl de oven het werk voor je doet. Dit is iets wat iedereen kan. Iedereen.

Groenten in hun waarde laten. Simpel, lekker en snel. Dat is wat ik doe en hoe ik dag in dag uit kook; dat is wat ik je graag wil laten zien. Geniet ervan, proef, leer en geniet. Begin bij de basis. Dit boek is voor jou.

 

 

“First know food,

from food all things are born.

By food they live,

toward food they move.

And into food they return”

– Upanishads

, , , , , , , , ,
OP REIS: MIJN ERVARING – EEN EIGEN BOEK
Verkooppunten boek

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu