fbpx

Catering

Catering

Een nieuwjaarsborrel, netwerk meeting, vergadering of presentatie. Een verjaardag, babyshower of ander feest op de planning. Zowel particulier als zakelijk verzorgen wij catering. Mini wraps en tapas hapjes, een uitgebreid saladebuffet, warme maaltijden, smoothies en sapjes, gebak en ander lekkers. Elke catering is weer anders en dat is nu net wat wij zo leuk vinden om te doen.

Met alle liefde helpen wij je op weg om een gezonde, verantwoorde catering te regelen. Boordevol biologische groenten. Bezorgd op de zaak, aan huis of zelf op te halen. Alles is mogelijk, niets is ons te gek. Klik op de knop hieronder en blader op je gemak door ons Catering Magazine. Om te bestellen kun je een mailtje sturen naar roos@groentenvanroos.com en alle vragen mogen daar uiteraard ook naartoe. Met alle zorg en aandacht denken we met je mee.

Taart op maat

Wil je een hele taart bestellen voor een verjaardag of ander feestje? Dat kan! In het Taarten Magazine hieronder vind je alle mogelijke opties. Het plaatsen van een bestelling of het stellen van vragen kan via de mail naar roos@groentenvanroos.com.

Menu