Catering

Catering

Een nieuwjaarsborrel, netwerk meeting, vergadering of presentatie. Een verjaardag, babyshower of ander feest op de planning. Zowel particulier als zakelijk verzorgen wij catering. Mini wraps en tapas hapjes, een uitgebreid saladebuffet, warme maaltijden, smoothies en sapjes, gebak en ander lekkers. Elke catering is weer anders en dat is nu net wat wij zo leuk vinden om te doen.

Met alle liefde helpen wij je op weg om een gezonde, verantwoorde catering te regelen. Boordevol biologische groenten. Bezorgd op de zaak, aan huis of zelf op te halen. Alles is mogelijk, niets is ons te gek. Stuur een mailtje naar roos@groentenvanroos.com en we nemen de mogelijkheden graag met je door. Met alle zorg en aandacht denken we met je mee. In de lijst hieronder vind je alvast een kleine impressie van ons aanbod.

Taart op maat

Wil je een hele taart bestellen voor een verjaardag of ander feestje? Dat kan ook! In onze catering bestellijst vind je alle mogelijke opties onder het tabblad ‘Zoet’. Ook denken wij graag met je mee als je een taart op maat wilt of specifieke intoleranties hebt. Neem contact met ons op via de mail of telefoon. Bruidstaarten maken we ook!

Levering op kantoor

Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, ook op de werkvloer. Wilt u uw werknemers graag een gezonde lunch aanbieden, maar weet u nog niet helemaal hoe? Groenten van Roos helpt u verder! Betreft gezonde lunches op het werk werken wij samen met de bestelsystemen Absoluta en Mylocals. U kunt met deze bedrijven contact opnemen om via deze manier te kunnen bestellen.

Heeft u overige wensen of verzoeken aan Groenten van Roos? Wij horen graag van u en staan open voor alle vormen van samenwerking.

Menu